SISKON INDUSTRIAL AUTOMATION SYSTEMS INDUSTRY AND TRADE INC.
SİSKON YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
 

Politica de confidențialitate pentru Siskon Endüstriyel Otomasyon Sistemleri A.Ş. (desfășoară activitatea ca Siskon) ("Siskon," "noi," sau "nostru"), descrie cum și de ce am putea colecta, stoca, folosi, si/ sau împărtași ("procesa") informațiile dvs. când folosiți serviciile noastre ("Servicii"), cum ar fi atunci când:

 

Interacționați cu noi în alte moduri conexe, inclusiv în orice vânzări, marketing sau evenimente.

 

Întrebări sau neclaritați? Citirea acestei notificări de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dvs. de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

 

Ce informații personale procesăm? Când vizitați, utilizați sau navigați prin serviciile noastre, este posibil să procesăm informații personale în funcție de modul în care interacționați cu Siskon și serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați.

 

Prelucrăm informații personale sensibile? Nu procesăm informații personale sensibile.

 

Primim informații de la terți? Nu primim nicio informație de la terți.

 

Cum procesăm informațiile dvs.? Prelucrăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră. Prelucrăm informațiile dumneavoastră numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru.

 

În ce situații și cu ce părți împărtășim informații personale? Putem partaja informații în situații specifice și cu anumite terțe părți.

 

Cum vă păstrăm informațiile în siguranță? Avem procese și proceduri organizatorice și tehnice în vigoare pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, nicio transmisie electronică prin internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să ne ocolească securitatea și să colecteze, să acceseze necorespunzător , sau să modifice informațiile dvs.

 

Care sunt drepturile tale? În funcție de locul în care vă aflați geografic, legea de confidențialitate aplicabilă poate însemna că aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

Cum vă exercitați drepturile? Ne puteti contacta la info@siskon.ro cu solicitarile dumneavoastra. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

 

1.CE INFORMATII COLECTAM?

 

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți

 

Pe scurt: Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați.

 

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, atunci când participați la activități din cadrul serviciilor sau în alt mod atunci când ne contactați.

 

Informații personale furnizate de dvs. Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

 • nume
 • numere de telefon
 • adrese de e-mail

Informatii sensibile. Nu procesăm informații sensibile.

 

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne notificați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.

 

Informații colectate automat

 

Pe scurt: Unele informații, cum ar fi adresa dvs. de protocol de internet (IP) și/sau caracteristicile browserului și dispozitivului, sunt colectate automat atunci când vizitați serviciile noastre.

 

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați prin servicii. Aceste informații nu dezvăluie identitatea dvs. specifică (cum ar fi numele sau informațiile dvs. de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și despre utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, browserul și caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația , informații despre cum și când utilizați serviciile noastre și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea serviciilor noastre, precum și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

 

Informatiile pe care le colectam includ:

 • Jurnal și date de utilizare. Datele de jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, diagnostic, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați serviciile noastre și pe care le înregistrăm în fișierele de jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date de jurnal pot include adresa dvs. IP, informațiile despre dispozitiv, tipul browserului și setările și informațiile despre activitatea dvs. în servicii (cum ar fi data/ora asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate), căutări și alte acțiuni pe care le întreprindeți, cum ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoartele de eroare (uneori numite „dump de blocare”) și setările hardware.
 • Date dispozitiv. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa serviciile. În funcție de dispozitivul utilizat, datele acestui dispozitiv pot include informații precum adresa dvs. IP (sau serverul proxy), numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware, furnizorul de servicii de internet și/sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și informații de configurare a sistemului.

 

 • Date despre locație. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Câte informații colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa serviciile. De exemplu, este posibil să folosim GPS-ul și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. actuală (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării locației pe dispozitiv. Cu toate acestea, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale serviciilor.

 

2.CUM PROCESAM INFORMATIA DVS.?

 

Pe scurt: Prelucrăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

 

 • Prelucrăm informațiile dumneavoastră personale dintr-o varietate de motive, în funcție de modul în care interacționați cu serviciile noastre, inclusiv:
 • Pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane.

§Vă putem prelucra informațiile atunci când este necesar pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane, cum ar fi pentru a preveni vătămările.

 

3.PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.?

 

Pe scurt: Prelucrăm informațiile dvs. personale numai atunci când considerăm că este necesar și avem un motiv legal valabil (adică, un temei legal) pentru a face acest lucru în conformitate cu legea aplicabilă, cum ar fi cu consimțământul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii pentru a intra în vigoare. sau pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini interesele comerciale legitime.

 

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și GDPR din Regatul Unit ne solicită să explicăm bazele legale valabile pe care ne bazăm pentru a vă prelucra informațiile personale. Ca atare, ne putem baza pe următoarele baze legale pentru a vă prelucra informațiile personale:

 • Consimțământ. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea (adică, consimțământul) de a vă folosi informațiile personale într-un anumit scop. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment.
 •  Obligaţii legale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru respectarea obligațiilor noastre legale, cum ar fi să cooperăm cu un organism de aplicare a legii sau cu o agenție de reglementare, să ne exercităm sau să ne apărăm drepturile legale sau să dezvăluim informațiile dumneavoastră ca dovadă în litigiile în care suntem implicat.
 • Interese vitale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale unei terțe părți, cum ar fi situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane.

 

4.CÂND ȘI CU CINE ÎMPĂRTAȘIM INFORMAȚIILE DVS.

 

Pe scurt: Putem distribui informații în situații specifice descrise în această secțiune și/sau cu următoarele terțe părți.

 

 • Este posibil să fie nevoie să distribuim informațiile dumneavoastră personale în următoarele situații:

Transfer de afaceri. Putem împărtăși sau transfera informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.

 

5.CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

 

Pe scurt: Păstrăm informațiile dumneavoastră atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

 

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale doar atâta timp cât este necesar pentru scopurile stabilite în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este necesară sau permisă de lege (cum ar fi cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale).

 

Atunci când nu avem nevoie de a vă procesa informațiile personale, vom șterge sau anonimiza aceste informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci informațiile dumneavoastră personale vor fi izolațe de orice procesare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

 

6.CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

 

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizatorică și tehnică.

 

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și rezonabile menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizatenu vor fi capabil să învingă securitatea noastră și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dvs. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la serviciile noastre se face pe propriul risc. Trebuie să accesați serviciile numai într-un mediu securizat.

 

7.COLECTĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?

 

Pe scurt: Nu colectăm cu bună știință date de la copii sub 18 ani și nu le comercializăm.

 

Nu solicităm cu bună știință și nu comercializăm datele copiilor sub 18 ani. Prin utilizarea serviciilor, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea serviciilor de către acest minor dependent. Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatorii cu vârsta mai mică de 18 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt astfel de date din înregistrările noastre. Dacă ați luat cunoștință de orice date, este posibil să le fi colectat de la copii sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la info@siskon.ro.

 

8.CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?

 

Pe scurt: În unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European (SEE) și Regatul Unit (Marea Britanie), aveți drepturi care vă permit un acces mai mare la informațiile dvs. personale și un control asupra acestora. Vă puteți revizui, modifica sau închide contul în orice moment.

 

În unele regiuni (cum ar fi SEE și Regatul Unit), aveți anumite drepturi în temeiul legilor aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita acces și de a obține o copie a informațiilor dumneavoastră personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale; și (iv) dacă este cazul, portabilității datelor. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale.

 

Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

 

Dacă vă aflați în SEE sau Regatul Unit și considerați că prelucrăm ilegal informațiile dvs. personale, aveți, de asemenea, dreptul de a face o sesizare la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor.

 

Retragerea consimțământului dvs: Dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă prelucra informațiile personale, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment.

 

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici nu va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.

 

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la info@siskon.ro.

 

9.INSTRUCȚIUNI PENTRU FUNCTIA DNT “ NU URMĂRIȚI”

 

Majoritatea browserelor web și unele sisteme de operare și aplicații mobile includ o funcție Do-Not-Track ("DNT") sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnala preferința dvs. de confidențialitate de a nu avea date despre activitățile dvs. de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard de urmărire online pe care trebuie să-l respectăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

 

10. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEASTĂ NOTIFICARE?

 

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a rămâne în conformitate cu legile relevante.

 

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată „Revizuită”, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce este accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie publicând în mod vizibil o notificare cu privire la astfel de modificări, fie trimițându-vă direct o notificare. Vă încurajăm să examinați frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat despre modul în care vă protejăm informațiile.

 

11. CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

 

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre această notificare, ne puteți trimite un e-mail la info@siskon.rosau prin poștă la:

 

Siskon Endüstriyel Otomasyon Sistemleri A.Ş.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi

Depark Beta Binası, Adatepe Mahallesi Doğuş Caddesi No:207/AG Kat: 2 No: 202

Buca/ İzmir, İzmir 35390

Turkey

 

12. CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CUM LE COLECTEM DE LA DVS.?

 

În conformitate cu legile aplicabile din țara dumneavoastră, este posibil să aveți dreptul de a solicita acces la, modifica sau șterge informațiile personale pe care le colectăm de la dumneavoastră.

 

Copyright 2016 © Siskon Otomasyon Reklam Ajansı İzmir

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our cookie policy. Close X